Vil dit barn gerne være spejder?

Profilbillede

Vil dit barn gerne være spejder, eller går med overvejelser om at blive spejder, så er der gode muligheder for dit barn i Sindal. Barnet kan nemlig deltage i Det Danske Spejderkorps, Sindal Gruppe, som har en god beliggenhed meget centralt i Sindal.

Som barn får man utroligt meget ud af at være spejder. Det er meget lærerigt, giver en masse god venskaber, er sjovt, giver en et tættere forhold til naturen, og så videre. 

Som familie i Sindal er der gode muligheder for børnene at blive spejder, hvis i vil det. Centralt i Sindal har spejderne “Spejderhjørnet”, som spejdergruppen selv har bygget tilbage i slutningen af det 19. århundrede.

Her der lækre mødelokaler og gode faciliteter. Hvis man gerne vil være spejder og tjene en masse af de fine mærker man kan optjene, som bevis på en specifik evne, så er Sindal Spejdergruppe altså med andre ord oplagt.

Vil du gerne lære mere om de muligheder der er ved Sindal spejderne, så kan du enten taget et smut forbi Sindal Gruppe, Odinsvej 75, 9870 Sindal, sende en mail til randruppe@gmail.com eller give et kald over tlf til 29 89 66 31.

Kilde: Redaktionen