Tag til Vendsyssel festivalkoncert i Sindal bykirke

Profilbillede
Rebecca Sejer Werge

Bor du i Sindal, i nærheden, eller har du planer om at besøge Sindal? Så kan du med fordel onsdag d. 4. august tage til en spændende festivalkoncert i Sindal bykirke. Her vil bl.a. Miriam Mandipira optræde, som er kendt for sine helt fantastiske sange og evne til at give uforglemmelige musikalske oplevelser.

Den 4. august klokken 19:30 i Sindal bykirke afholdes der Vendsyssel festivalkoncert, hvor du bl.a. har muligheden for at opleve Miriam Mandipira og Organic3. Begge er helt fantastiske artister, som står klar til at give dig en musikalsk oplevelse, du sent vil glemme.

Kirken bliver fyldt med musikalsk energi fra disse fantastiske artister, og du kan deltage for kun 125 kr. Hvis dette lyder som noget, der har interesse for dig, så kan du bestille billetter til arrangementet her.

Miriam Mandipira er opvokset og født i Zimbabwe, hvor gospel og spirituals er kæmpe, og dette bringer hun med til sin koncert med energi og sjæl. Derudover vil hun synge sammen med jazztrioen Organic3, som også er musikalske artister, der virkelig ved hvad de laver. Er du i nærheden d. 4. august, så er det bare med at komme afsted til denne store oplevelse.

Kilde: Redaktionen