Tag til syng-sammen-dag i Sindal Sognegård

Profilbillede

Torsdag d. 2. september kl. 14:00 - 21:00 afholdes der i forbindelse med Sindals 150 års byjubilæum syng-sammen-dag i Sindal Sognegård. Det er et arrangement der rækker over hele dagen, hvor man frit kan komme når det passer en og lige være med til så meget som man har lyst til.

Alt i alt foregår det nemlig over syv timer fra 14:00 til 21:00, hvor der i løbet af dagen vil komme lokale kendisser, der vil være en lille hyggelige café og mere til.

Klokken 14:00 starter det med en velkomst af provst Winnie Rischel. 14:10 går Arne Boelt på, 15:00 Niels Konnerup, 16:00 Eva Christophersen og sådan fortsætter det resten af dagen med lokale kendisser.

Dagen slutter af klokken 20:30, hvor sindal koret går på og synger nogle gode sange. Alt i alt ser det ud til at blive en super hyggelig dag med en masse gode arrangementer og forhåbentligt en masse glade mennesker, som er klar på at synge med på alle de gode sange.

Caféen er arrangeret af menighedsrådene, og her vil det være muligt at købe kaffe, kage og mere til, så man kan lade batterierne op til de sange der kommer på.

Kilde: Redaktionen