Tag til Sindal Golf Klub og få kursus i at spille golf

Profilbillede
Rebecca Sejer Werge

Sindal Golf Klub er en populær golfklub, og her har du mulighed for at tage et kursus i at spille golf. Golfklubben afholder mange forskellige arrangementer, som typisk både er for erfarne og helt nye golfspillere. Du kan med fordel besøge Sindal Golf Klubs hjemmeside, hvis du gerne vil lære mere.

I søndags holdte Sindal Golf Klub arrangement, hvor det var muligt at komme forbi fra 10:00 til 14:00 og lære en masse omkring golf. Her mødtes alle deltagerne ved golfklubbens klubhus, hvor Adam, som er underviser i golf, underviste på Drivingrange, lærte alle lidt om indspil og puttning.

Derefter var det spilletid på par tre banen, hvor det var muligt at afprøve de forskellige ting man havde lært. Efter arrangementet var færdigt var det naturligvis hyggelig afslutning på terrassen, hvor der både var kolde drikke og grillpølser.

Hvis alt dette lyder som noget for dig, så er det bare med at deltage næste gang Sindal Golf Klub afholder arrangement. Det gør de nemlig ofte, og det er altid både hyggeligt og lærerigt. Alle er velkomne i klubben.

Sindal Golf Klub har en utroligt smuk golfbane i naturskønne omgivelser, som ikke ligger specielt langt fra byen.

Kilde: Redaktionen