Tag til julemarked på kloster i nabobyen

Profilbillede

Selvom du skal ud på en lille køretur, så er det værd at sætte sig i bilen for at besøge det legendariske Børglum Kloster, der inviterer indenfor til årets julemarked.

Det er altid både hyggeligt og rart at besøge et julemarked, men det er noget ganske særligt, når det afholdes i historiske omgivelser. Og det må Børglum Kloster siges at være – her byder de smukke gamle bygninger dig indenfor til årets julemarked.

Når du tager på julemarked på Børglum Kloster, vil du blive inviteret indenfor i de private julepyntede stuer og kongesalen, som der normalt ikke er adgang til. Men denne ene gang om året ved juletid er besøgende velkomne til at opleve juleriet i de pragtfulde omgivelser.

Der vil naturligvis også være boder, hvor du kan købe kunst, håndværk, delikatesser og meget mere – alt hvad dit hjerte kan begære af julesager og gode gaveidéer.

Når du bliver sulten, vil Café Vognporten kunne hjælpe dig, og du kan desuden købe julepynt i butikken, der er indrettet til formålet.

Du kan altså ikke undgå at komme i julestemning under besøget, og det kan finde sted fra denne weekend og flere i rækken op mod jul – der er åbent den 19. 20 og 21. november, 26.27. og 28. november, 30. november, 4. og 5. december samt den 11. og 12. december.

Læs meget mere om åbningstider med mere lige her

Kilde: Redaktionen