Tag til Babysalmesang i Sindal Bykirke

Profilbillede

Vores børn fortjener det bedste af det bedste og babysalmesang er en god måde, at forkæle sin lille baby på. Derudover er det også hyggeligt for dig som forældre, og derudover er det faktisk også gavnligt for små børn

Babysalmesangen afholdes i Sindal Bykirke og Sognegård onsdag d. 29. september klokken 11:00. Det er helt gratis at deltage, og alle nybagte forældre er velkomne. Det foregår altid på onsdage fra klokken 11:00.

Hvis du ikke har hørt om babysalmesang, så er det kort fortalt en form for babyrytmik, som er målrettet børn på 2-11 måneder samt deres forældre. Her vil alle de forskellige kirkerum blive brugt til at danse, synge lege og mere til. Efterfølgende er der mad og frokost.

Grunden til at babysalmesang er så god en ide for nybagte forældre er, at børnene virkelig får mulighed for at bruge alle kroppens sanser. Derudover er det også bare hyggeligt, og giver dig som forældre mulighed for at møde andre, der er i samme situation som dig. 

Hvis du gerne vil tilmelde dig, så kan du gøre det ved at sende en sms til: 61 27 66 88 eller en e-mail til kirkesangeren Chrstina Kjærulff på christinakjaerulff@gmail.com. 

Kilde: Redaktionen