Tag i Super Brugsen for at bekæmpe madspild

Profilbillede
dato

Madspilds-appen Too Good To Go har stor succes med bekæmpelse af madspild, og hvis du også gerne vil drage nytte af de gode priser i Sindal, så er det hos Super Brugsen, du finder de gode tilbud.
Der har meget længe været fokus på madspild og vores brug af ressource i hverdagen, og til at hjælpe med netop bekæmpelse af madspild er appen Too Good To Go virkelig god. Her sælges madvarer, der er tæt på udløbsdato til gode priser, og du kan hver dag finde gode tilbud i butikkerne nær dig.

Det kan du også i Sindal, hvor Super Brugsen er med på konceptet. Flere andre steder i Hjørring Kommune er også en del af projektet, og du kan på den måde faktisk få ting i både supermarkeder og fra spisesteder.

Alt du skal gøre er at tilmelde dig appen og så kan du følge med i, hvor der er noget godt at hente på dagen, som du kan få til en god pris. På den måde redder du råvarerne og maden fra at blive smidt ud. Alene i Hjørring Kommune er der det seneste år blevet reddet over 45.000 poser med madvarer, som ellers ville være blevet smidt ud, skriver Vendelbo Posten. Det er altså mange poser, men der er flere, hvor de kommer fra, og du kan sagtens sikre dig et par poser, hvis du går ind på appen og følger med. 

Kilde: Vendelbo Posten