Spændende sommerudflugt med Sindal Pastorat

Foto: Redaktionen.
Profilbillede

Den 18. august har du mulighed for at tage til en spændende sogneudflugt til Astrup-Sønderskov fra klokken 09:00 til ca. 20:00. Det bliver altså en hel dag med en spændende sommerudflugt for seniorer, hvor man kan komme ud og få en masse gode oplevelser.

Det er altså onsdag d. 18 august klokken 09:00 til 20:00 at alle seniorer i området har mulighed for at deltage i denne spændende udflugt. Klokken 09:00 er der afgang fra Astrup-Sønderskov Hallen og hjemkomsten vil være ca. 20:00.

Sidste år holdte man en udflugt magen til, som var en stor succes og derfor har man valgt at holde sådan en udflugt igen. Der vil være flere forskellige spændende stop på turen, som lægger op til en masse gode oplevelser.

Det første stop bliver ved Heidis planteskole, som ligger nær Thisted. Undervejs vil i have mulighed for at nyde en god formiddagskaffe og herefter er der frokost på Hotel Vildsund Strand. Turen går også forbi Danmarks ældste traktormuseum, samt Nanne og Jeppe Aakjærs kunstnerhjem på Nykøbing Mors.

Aftensmaden sluttes af på Nørager Kro til et godt kromåltid. Det kommer i alt til at koste blot 175 kroner. Det er efter først til mølle princippet og man kan tilmelde sig til Hanne og Mogens på 98 96 51 38.

Kilde: Redaktionen