Solsiden søger social- og sundhedsassistent, pædagog eller sygeplejerske

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du bevare jordforbindelsen og dit gode humør, samtidig med at du stortrives med at være en del af et stort hus, hvor forandring og udvikling er i højsæde? Så er du den kollega, vi søger - kom og vær med til at gøre en forskel sammen med os og de mennesker, der bor på Solsiden!
I afdeling Birkehaven søger vi en medarbejder der brænder for at arbejde med socialpsykiatri. Vi har 1 ledige stilling på 30-37 timer og søger en social- og sundhedsassistent, pædagog eller sygeplejerske, gerne med erfaring fra arbejdet med psykiatri.

Om jobbet
Vi søger en kollega på det højtspecialiserede socialpsykiatriske bosted Solsiden i Sindal. Det der kendetegner os som arbejdsplads er, vores recovery- og rehabiliterende tilgang til borgerne, en dynamisk samarbejdskultur og en alsidig hverdag med høj grad af medindflydelse for både borgere og medarbejdere.
Det er vigtigt for os, at du er fagligt kompetent og omstillingsparat. Derudover ønsker vi at du har mod på at bidrage til Solsidens videre udvikling. Bostedet Solsiden er et socialpsykiatrisk tilbud for voksne mennesker med svære psykiske sygdomme. Herforuden er målgruppen karakteriseret ved svære sideproblemer, som f.eks. demens, misbrug, rets- foranstaltninger, svær social tilpasning mv.
Opgaverne hos os er alsidige. Som medarbejder arbejder du med pædagogiske, sundhedsfaglige, plejemæssige og praktiske opgaver omkring borgerne. Vi arbejder i tværfaglige teams bestående af forskellige sammensætninger af pædagoger, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter og sygeplejersker.  Alle medarbejdere forventes at tage del i basisopgaver såsom at yde personlig pleje og omsorg, faglig dokumentation, relations dannelse samt støtte til ADL-opgaver hos borgerne.
Hver faggruppe har sine egne specifikke opgaver. Du vil derfor blive præsenteret for den fagprofil som retter sig til netop din uddannelse.

Om dig

  • Er uddannet og autoriseret sygeplejerske, social og sundhedsassistent eller pædagog.
  • Har gerne erfaring fra det psykiatriske eller socialpsykiatriske område
  • Forstår at observere det hele menneske og reflektere samt handle på uregelmæssigheder
  • Kan udarbejde og evaluere handleplaner, mål og delmål
  • Du er stærk i relationer og kender til dine egne grænser
  • Inddrager borgeren med respekt for dennes selv og medbestemmelsesret
  • Vil gerne være med til at skabe forandring og griber nye udfordringer positivt
  • Er nysgerrig, vedholdende og motiverende i relationen til borgerne
  • Understøtter en god stemning med humor og kreativitet
  • Kan arbejde selvstændigt og har samtidig lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde med interesse for andres faglige perspektiver
Vi tilbyder
En fast stilling med spændende og mangfoldige arbejdsopgaver på et botilbud med stor grad af medindflydelse. Vi er et højt specialiseret tilbud med faglig opkvalificering, sparring og refleksion i centrum. Du vil få en grundig introduktion og oplæring så du kan blive klædt godt på til at varetage dit nye arbejde. Du vil bl.a. tilknyttes kurser i konflikthåndtering samt diverse e-lærings programmer.
Vi tilbyder supervision, TeamEffect, tid til refleksion og efteruddannelse indenfor Åben dialog og personcentreret omsorg.

Om os
Solsiden er et socialpsykiatrisk tilbud indenfor Specialsektoren i Region Nordjylland.
Vi arbejder ud fra servicelovens §105, 107 og 108, det vil sige ophold af kortere eller længere varighed. Vi tilbyder vores borgere en individuel plan, der er fastlagt i samarbejde med borgernes hjemkommune.
I hverdagene er vores tilgang præget af nærvær, omsorg og respekt for den enkelte borgers behov.
Solsidens formål er at skabe de bedste muligheder for, at borgerne kan leve et godt liv.
Du kan læse mere om Solsiden på www.solsiden.dk

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til jobbet er du i tidsrummet 8-15 velkommen til at kontakte afdelingsleder Line Fugl Jakobsen på tlf. 40 56 88 62 eller e-mail l.fugl@rn.dk  Det er muligt at få tilsendt en fagprofil.

Det praktiske
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Stillingen er med blandede dag- og aftenvagter samt et fast weekendrul hver 2. eller 3. weekend.

I henhold til Region Nordjyllands ansættelsesprocedure, indhentes straffeattest. Og vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte.
Det drejer sig om 1 fast stillinger på 30-37 pr. uge.
Du sender din ansøgning ved at trykke på ”Søg Job” knappen og udfylde den formular, som kommer frem. Du kan vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle bilag. Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.

Ansættelse: Hurtigst muligt dog senest 1/1 -2023.
Ansøgningsfrist: 22/11-2023. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende, og forbeholder os retten til at lukke for ansættelsesprocessen når den rigtige kandidat er fundet.


 

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hjørring Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Odinsvej 25, 9870 Sindal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5941865

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet