Sindal går sammen om julehjælp til familier

Profilbillede
dato

 Det er dyrt at holde jul, og i Sindal er byens virksomheder gået sammen om at bidrage til Sindal Pastorats Familiehjælp, der uddeler julehjælp til 15-20 familier, som har behov for ekstra hjælp til at kunne holde en rar jul. 

God mad og gaver hører julen til, hvis man spørger flertallet af danskere. Men det er desværre ikke virkeligheden for alle, da mange danske familier er så ophængt økonomisk, at der knap er råd til det basale i hverdagen og derfor heller ikke and, flæskesteg, juleknas og gaver i højtiden. Men heldigvis er der for mange hjælp at hente, og det er der også i Sindal.

År efter år uddeler Sindal Pastorat Familiehjælp donationer til jul til en række familier i byen, som har behov for hjælp til at komme godt og rart gennem højtiden, skriver ligeher.nu. 

Derfor er byens butikker og lokale erhverv gået sammen og har samlet ind til at donere alt fra flæskestege til and, gavekort og julekager til den julehjælp, der gives til de trængende familier.

Donationen er netop blevet overrakt til Sindal Pastoratet, som lægger den sammen med de midler, de selv har indsamlet til formålet, og så står de for uddelingen af julehjælpen.

Der er altså noget rart at se frem til i julen for de trængende familier, som i år modtager julehjælpen fra pastoratet. 

Kilde: Redaktionen