Sindal - Et fantastisk sted at bo

Profilbillede
Astrid Bruun

Bor du i Sindal eller overvejer du at flytte til Sindal? Så er der gode nyheder. Sindal er nemlig et helt fantastisk sted at bo, og hvis du allerede bor i Sindal, så er du sikkert allerede klar over dette.

Man kan ikke nævne Sindal uden også at nævne ordene sammenhold, lokalsamfund, natur og naturligvis Sindal Marked. Sindal har en fantastisk beliggenhed i Danmark, hvilket også gør den til en god by uanset om man arbejder i Frederikshavn, Hjørring eller Aalborg. Der er nemlig kort vej i bil til alle disse byer.

Derudover er der også den store fordel i Sindal, at man får meget mere hus for pengene end man gør i nogle af de nærliggende lidt større byer. Byen er også en stationsby, hvilke betyder, at man nemt og hurtigt kan komme med tog til både Frederikshavn, Hjørring og Aalborg.

Ved en hurtig gåtur gennem byen vil man også hurtigt opdage hvor flot en by Sindal er. Der er mange forskellige springvande i byen og så ligger den meget tæt på Slotved Plantage, hvor man kan gå en hyggelig gåtur i de idylliske omgivelser.

Byen har også gode indkøbsmuligheder, samt dagsinstitutioner og skole, så det er også den perfekte by for familier.

Kilde: Redaktionen