Samler du på frimærker? Bliv en del af Frimærkeklubben

Profilbillede
dato

Der er meldt juleferie for folkene i Frimærkeklubben i Sindal, og derfor var fremmødet stærkt den sidste gang op mod jul. Når de mødes i det nye år, er du meget velkommen.

Bytte bytte frimærke – sådan lød det formentlig mere end en gang, da Sindal Frimærkeklub var samlet den sidste gang før juleferien. Der var i hvert fald mødt et talstærkt antal medlemmer op for at bytte frimærker for sidste gang i år, skriver Vendelbo Posten i deres seneste udgave.

Selvom vi sender færre og færre breve, er det stadig populært at samle på frimærker. Ja, faktisk ser det ud til, at der er en tendens til, at der igen er stigende interesse for at samle på dem, fortæller formand for klubben, Benny Risager, til avisen.

Faktisk er der kommet en stigning af medlemmer i 2021, og hvis du selv er frimærkesamler, er du meget velkommen til at slutte dig til klubben. Den holder ferie indtil onsdag den 12. januar, hvor klubben mødes igen, og herfra mødes hver anden onsdag frem til sæsonafslutning. Det er klokken 19.30.

Opfordringen lyder altså fra formanden, at du kommer ned og bliver en del af Sindal Frimærkeklub, hvis du selv samler på frimærker og har lyst til at være en del af fællesskabet. 

Kilde: Sindal Posten