Ostebilen kommer nu også forbi Sindal

Profilbillede

Henrik Svanhede begynder fra mandag i næste uge på at køre sin Ostebil fra Skagen Ostehus til Sindal en gang om ugen. Hvis du sætter pris på en god ost, så kan du altså med andre ord se frem til at få besøg af Skagen Ostehus i Sindal en gang om ugen.

Sætter du pris på en god ost? Så er der gode nyheder for dig. Fra i næste uge kommer Ostebilen fra Skagen Ostehus nemlig til at slå et smut forbi Sindal en gang om ugen, hvor du kan få mulighe for at købe nogle af de super lækre oste, som Skagen Ostehus laver.

Det bliver ved Rema 1000 i Sindal fra klokken 11:00 til 17:00 hver mandag, at Skagen Ostehus’ ostebil kommer forbi. Det er Henrik Svanhede fra Skagen Ostehus, som kommer forbi med ostene.

Udover Sindal kommer ostebilen også fremadrettet til at besøge Hjallerup, Hjørring og Vodskov og om sommeren slår den også et smut forbi Tversted og Lønstrup.

Der er altså mange mennesker, som ikke har så nemt ved at komme forbi Skagen Ostehus, der nu kan se frem til de lækre oste. Du kan også få den fulde oplevelse ved at tage forbi Havnevej i Skagen, hvor butikken har åbent man-lør fra klokken 10:00.

Kilde: Redaktionen