Nyt fra Sindal i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Sindal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Knallertaktion i Tårs

Flere ulovlige knallerter blev fundet ved en knallertaktion fredag aften i Tårs. Aktionen startede kl. 1900 og sluttede kort efter midnat. Politiet var i dialog med en del unge mennesker, og flere knallerter blev standset og testet. 

 

 

Mand kørte gentagende gange narkopåvirket

En mand blev anholdt lørdag kort efter midnat, da han gentagende gange kørte narkopåvirket kørsel. 

Første gang blev han stoppet på en parkeringsplads på Frederikshavnsvej i Hjørring. Ved en narkometertest blev han testet positiv for narkotika. Nærmere bestemt cannabis. 

Patruljen ransagede efterfølgende hans bil, hvor der blev fundet 3,51 gram hash. Manden fik herefter lov til at gå, men kort efter råbte manden skældsord mod patruljen. 

Senere blev han set køre bilen igen på trods af hans narkotikapåvirkning. Han blev derfor anholdt.

 

 

Spritbilist nægtede test 

Da en patrulje fra Nordjyllands Politi stoppede en bilist fredag formiddag, nægtede føreren af bilen at få foretaget en alkohol- og narkometertest. 

 

I stedet blev manden anholdt og medbragt til Aalborg Skadestue, så han kunne få taget en blodprøve. Blodprøven viste, at manden var påvirket narkotika og af alkohol over det tilladte. 

 

 

Indbrud i villa

Samtlige skabe og skuffer var gennemrodede, da en beboer kom hjem til sit hus i Stolpedalsparken i Aalborg. I tidsrummet 1030 til 1610 havde der været indbrud lørdag.

Indbrudstyven var kommet ind i huset ved at fjerne et vindue i en terrassedør. Samme dør blev benyttet som udgang, da tyven forlod stedet med smykker og forskellige mønter. 

 

 

Spøgelsesbilist med høj promille

Nordjyllands Politi modtog flere anmeldelser lørdag aften, da en mand kørte mod færdselsretningen på Hobrovej i Støvring. 

Manden blev stoppet af en patrulje og derefter alkometertestet. Testen viste, at manden havde en promille på 3,00 – af den grund blev han medbragt til detentionen på Aalborg Politigård. Her blev han endnu engang testet, og nu var hans promille på 3,18.

Mandens bil blev beslaglagt.

 

Alt efter promillen er der forskellige straffe for spirituskørsel. Ved spirituskørsel med en promille på over 2,00 mister føreren kørekortet i mindst tre år, får en bøde, betinget fængsel, og så kan bilen blive konfiskeret. 

Læs her, hvad straffene ved andre promillekørsler er.

 

 

Borger jagtede indbrudstyve 

Natten til søndag kl. 0421 modtog politiet et anmeldelse fra en borger, der observerede et indbrud ved sin nabo. En patrulje blev sendt til adressen på Mester Eriks Vej i Aalborg. 

I mellem tiden løb borgeren efter indbrudstyvene; to yngre mænd iført en sort og en blå jakke. Ved rundkørslen mellem Under Lien og Nørholmsvej mistede borgeren dem af syne.

Gerningsmændene kom ind i huset via et badeværelsesvindue og forlod huset igen via hoveddøren. Det vides ikke endnu, om der blev stjålet noget fra stedet, da husets beboer er ude og rejse.

Flere spor blev sikret.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent

Nabohjælps gratis app her:

Download i App Store 

Download i Google Play 

 

 

Musik til ulempe

En patrulje blev kaldt ud til en adresse på Skovmarken i Arden, da en beboer var generet at høj musik. På adressen mødte patruljen en gruppe unge mennesker, der holdt fest. Efter en samtale med festens deltagere, blev der skruet ned. 

 

 

Indbrudstyv taget på fersk gerning

En indbrudstyv blev taget på fersk gerning, da han var i gang med at begå indbrud i en villa på Myrensvej i Aalborg. Gerningsmanden kom ind i huset via et vindue i soveværelset og bevægede sig rundt i store dele af huset, inden han blev overrasket af beboeren. 

Efter tyven blev overrasket, løb han fra huset ud af en terrassedør og forlod sig både tyvekoster og redskaber; herunder et koben. Kobenet blev sikret sammen med en del andre spor. 

Episoden fandt sted natten til søndag.

 

 

Indbrudstyv fanget og anholdt

I forbindelse med et indbrud i en garage på Måstrupvej i Sindal, blev der sikret forskellige spor; herunder DNA. Gennem DNA’et sammenholdt med overvågning på adressen fandt politiet hurtigt frem til gerningsmanden. En patrulje blev sendt ud for at finde ham, og han blev stoppet i sin bil i krydset mellem Sokærvej og Rendbækvej. Det skete søndag aften, kun to timer efter anmeldelsen blev modtaget. 

Manden kom ind gennem en ulåst garagedør. Han stjal blandt andet to buskryddere, en rundsav og en rundskærer. 

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi