Nyt fra Sindal i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Sindal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk på gård

Ukendte gerningspersoner begik hærværk mod en gård, der ligger i Røjdrup ved Hobro mellem fredag den 14. oktober og fredag den 21. oktober. 

Da ejeren af gården opdagede, at det havde fundet sted, kunne han se, at ruderne i en fordør og bagdør var knust, en stalddør var sparket ind, en badeværelsesvask var blevet knust, og der var skrevet med graffiti på vægge og døre.

Har du set noget i området? Kontakt politiet på 114.

 

 

Indbrud i Vestbjerg

Samtlige skuffer og skabe blev gennemrodet ved et indbrud på Mølbjergvej i Vestbjerg. Det fandt sted i efterårsferien mellem mandag den 17. oktober og fredag den 21. oktober. Da beboerne kom hjem fra ferie, stod det klart, at der havde været ubudne gæster på besøg.

Indbrudstyvene kom ind ved at bryde hoveddøren op. Derefter bevægede de sig rundt i hele huset, inden de til sidst kom ud via hoveddøren eller en kælderdør. Begge stod nemlig ulåst. 

I forbindelse med indbruddet blev der stjålet en designerstol og en kontantbeløb.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent

Nabohjælps gratis app her:

Download i App Store 

Download i Google Play 

 

 

Spirituspåvirket mand kørt i grøft

Kort efter midnat lørdag modtog vagtcentralen en anmeldelse fra en borger. En bil var nemlig kørt i grøften på Gl. Hadsundvej i Mariager. 

Det viste sig efterfølgende, at føreren af bilen var af alkohol over det tilladte. Han blev derfor anholdt og taget med for at få taget en blodprøve. Blodprøven bekræftede alkoholpåvirkningen.

 

Fest til gene

En patrulje fra Nordjyllands Politi blev sendt ud til en lejlighed på Saltholmsgade i Aalborg natten til lørdag.

En beboer havde været generet af højlydt musik og råb fra lejligheden gennem aftenen, og det var jævnligt et problem.

Patruljen tog en snak med festens deltagere, og musikken blev dæmpet.

 

Tunet knallert og ingen førreret

En ung mand blev sigtet kort efter midnat søndag, da han førte en konstruktiv ændret knallert. Desuden havde han en passagerer bagpå.

De kom kørende ad Nørregade i Sindal, da de blev stoppet, og det viste sig, at den unge mand ikke havde kørekort; hverken til bil eller knallert.

 

 

Narkokørsel, frakendt førerret og besiddelse

En patrulje stoppede en bilist natten til søndag på Margrethevej i Hjørring. Bilisten kom kørende i krydset ved Islandsgade, da han blev blinket ind. 

Det viste sig, at føreren havde fået frakendt kørekortet frem til 2023. Derudover blev han narkometertestet, og den viste et udslag for både amfetamin og meth amfetamin. 

Yderligere blev han visiteret. Der blev her fundet et snifrør, og ved en ransagning blev der fundet et telefoncover med meth amfetamin.

 

Tyveri fra biler ved lufthavn

Søndag eftermiddag konstaterede politiet, at der havde været indbrud i seks biler. Bilerne stod parkeret ved Aalborg Lufthavn. Natten til søndag havde en tyv brudt ind i bilerne og stjålet forskellige biler.

En bil havde fået knust en rude og fået stjålet instrumentbrættet. En anden havde også fået knust ruden, og her var rattet og airbaggen stjålet. Flere af de andre biler havde også fået stjålet rat og dæk.

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi