Nye ejere af Jagtstuen i Sindal

Profilbillede

Der er kommet nye ejere af værtshuset Jagtstuen i Sindal, og det bliver i fremtiden det unge par Gry Olesen og Bo Jensen, som kommer til at stå for driften.

Det er snart godt en måned siden, at Jagtstuen i Sindal fik nye ejere. Det skete den 5. november, og i fremtiden er det Gry Olesen og Bo Jensen som ejer værtshuset, skriver Vendelbo Posten, der har besøgt parret på deres nye arbejdsplads.

Parret fortæller, at det er en drøm, der går i opfyldelse, nu de ejer værtshuset. Det skal være et samlingspunkt, hvor også de unge er velkomne – og naturligvis alle andre. Selv er Gry Olesen 35 år, og Bo Jensen er 36 år. 

Vendelbo Avisen fortæller, at parret har mange planer for stedet. Til en start vil de uddele gratis kaffe og rundstykker hver mandag til lørdag mellem klokken 9.00 til 10.00. Og mandag til fredag er der fyraftensøl til gode priser mellem klokken 16.00 til 18.00.

Der er også banko om lørdagen med frokost, og levende musik med dans hver den første fredag i måneden. Der kommer altså til fremover at være mange aktiviteter for alle på Jagtstuen i Sindal.

Kilde: Redaktionen