Nye bøger til institutioner i Hjørring kommunen

Foto: Stock Photo.
Profilbillede
dato

Der vil den kommende tid blive delt godt 2000 bøger ud til dagplejer, børnehaver og SFO’er i Hjørring Kommune. 

Hvis der er noget, som institutionerne i Hjørring Kommune kan glæde sig over i denne tid, så er det, at de skal forkæles med nye bøger. Eller et udvalg af dem skal, og det vides endnu ikke, om der bliver fordelt bøger til institutioner i Sindal. Det kommer frem i det nye år. 

Slots- og Kulturstyrelsen har nemlig tildelt kommunen et beløb på 375.500 kroner til indkøb af børnebøger til børnehaver, dagplejer og SFO’er, skriver Vendelbo Posten.

Det giver et stort løft til institutionerne, og Christine Lund Jakobsen, som er konsulent i afdelingen for fritid, udvikling og administration i Hjørring Kommune, fortæller til avisen, at de er meget glade for pengene. Det er et projekt, der normalt kan være svært at finde penge til. Det er faktisk første gang, at man i Hjørring Kommune kan bruge så stort et beløb kun på bøger. 

Snart kan der altså blive købt ind af forskellige slags bøger til institutionerne, og de mange bøger skal fordeles mellem forskellige institutioner i kommunen. Men det er ikke alle, der kan få. Kommunen udvælger steder, som har særligt brug for bøgerne, eller som har adresse langt fra et bibliotek. 

Kilde: Vendelbo Posten