Mød borgmesterkandidaterne i Sindal

Profilbillede

Sindal Borgerforening afholder et større valgmøde torsdag den 4. november under temaet ”Hvem skal bestemme”. Her vil borgmesterkandidaterne Arne Boelt fra Socialdemokratiet, Søren Smalbro fra Venstre og Per Møller fra Konservative deltage.

Der skal snakkes og diskuteres en hel del om, hvad de forskellige kandidater har tænkt sig at gøre at gode ting for Sindal, når der afholdes vælgermøde den 4. november i festsalen på Sindal skole. 

Arrangementet strækker sig fra klokken 19.00 til 21.00, og på den tid vil de tre kandidater komme ind på, hvilke tanker de har for fremtiden i Sindal – hvordan ser udviklingen ud og hvilke muligheder skal gribes.

Hver af kandidaterne har, ifølge Vendelbo Posten, forberedt et oplæg, de vil fremlægge i starten af mødet. Herefter skal tankerne og emnerne diskuteres, og alle de fremmødte får også rig mulighed for at stille både kritiske og opklarende spørgsmål.

Skal du med – og se din måske kommende borgmester efter i sømmene, så er du meget velkommen til at komme og følge mødet. Alle er mere end velkomne både til at være med under mødet og stille spørgsmål undervejs. Det er jo gennem de gode spørgsmål, at vi lærer politikerne og deres holdninger bedre at kende.

Kilde: Redaktionen