Legende yoga for de helt små

Profilbillede

Man er aldrig for lille til at lave yoga, hvis det sker gennem leg og hygge – og det er tilfældet på torsdag den 21. oktober på Sindal bibliotek, hvor der er yoga for børn mellem 2 og 5 år.

Der findes ikke mange børn, som ikke elsker en times hyggelig leg med rim og remser, historier og sange – og forener du det med helt klassiske yogaøvelser, så har du den kombination, dit barn kan prøve på Sindal Bibliotek torsdag den 21. oktober mellem klokken 09.30 og 10.30.

Her vil Maiken Gesche Nickel fra Junioryoga guide de små børn mellem 2 og 5 år gennem en hyggelig times yoga-leg, hvor hun introducerer helt klassiske øvelser for børnene gennem leg og sang. 

Hele timens fokus er, at øvelserne leges ind. Det er derfor en time, som vil føles som et skønt frirum for de små.

En formiddag med sjov og leg

Lyder det som en time, du kunne tænke dig at deltage i med dit barn, så skal du endelig melde dig til. Det er gratis at være med, men du skal have en billet for at få lov til at deltage, og den finder du gennem bibliotekets hjemmeside på www.hjbib.dk under arrangementer. Husk du skal have en billet både til dig og til dit barn - en til hver.

Det er en perfekt formiddags beskæftigelse, før du og dit barn skal videre med dagen – og en af jer måske skal have en tiltrængt lur efter en sjov time med leg, yoga og godt selskab med en masse andre småfolk. 

Kilde: Redaktionen