Lad dig inspirere af en gruppe kvinders dagstur

Foto: Stock Photo. En gruppe kvinder tager til skoven på lørdag for at lade batterierne op og styrke sit mentale helbred.
Profilbillede
dato

På lørdag mødes en gruppe kvinder for at være sammen i naturen og nyde roen og det primitive blandt træerne.

Indimellem handler det om at komme ud af sine vante rammer for at komme helt ned i gear. Stemple ud fra stress og tjekke ind i rolige omgivelser. Det har en række kvinder tænkt sig at gøre på lørdag i Spejderskoven Fjeldsted mellem Sindal og Hjørring. 

Her skal naturen hjælpe kvinderne med at få pulsen ned, og de skal lære forskellige metoder til at oplade det mentale helbred ved at lytte til sig selv og mærke naturens terapeutiske egenskaber. 

Dagen starter først med en bål-brunch og senere er der naturterapi og mindfulness. Selvom du ikke længere kan melde dig til arrangementet, så kan du godt bruge idéen bag dagen til selv at finde noget tiltrængt ro. 

Hvis du også har brug for lidt luft til hovedet, så husk på, at naturen er den bedste medicin. Træk i noget varmt tøj og gå en god lang tur i skoven eller ved stranden. Giv dig tid til at nyde roen og naturlivet omkring dig. Tag eventuelt en madpakke med eller en kop kaffe og hold en god lang pause et sted, hvor du kan sidde og bare nyde.

Gør du det, så er chancerne store for, at du kommer frisk tilbage til den virkelige verden igen bagefter – der er brug for små pauser her og der for at kunne lade op, og dem finder du nemt i naturen.

Kilde: Redaktionen