Konfirmandstart 2022 afholdes i Sindal-Astrup Pastorat

Profilbillede

Har du børn, der skal konfirmeres i Sindal-Astrup Pastoratet i 2022? Så er det ved at være tid til konfirmand familie velkomst. Det kommer til at foregå søndag d. 19. september fra 09:45 til 10:15, hvorefter der er høstgudstjeneste og efterfølgende en hyggelig frokost.

Det er ikke lang tid siden, at årets konfirmander blev konfirmeret. Derfor er det nu ved at være tid til at forberede dem, som skal konfirmeres i 2022.

Torsdag d. 16. september fra kl. 08:00 til 09:30 starter konfirmationsforberedelse i Sognehuset på Kirkestien 6 i Astrup. Hvis man gerne vil deltage i disse arrangementer skal man tilmelde sig og det kan du gøre her.

Efter konfirmationsforberedelse d. 16. kommer der til at være konfirmand familie velkomst søndag d. 19. september fra 09:45 til 10:15. Her kan familierne møde hinanden, samt lære mere om de kommende konfirmationer.

Efter denne familie velkomst kommer der til at være høstgudstjeneste og derefter en frokost for alle familierne i forsamlingshuset. Alt i alt er der lagt op til en både hyggelig dag, samt en lærerig dag, som kan give lidt ro på nerverne for både forældre og børn.

Arrangementet er altså både for de kommende konfirmander og deres forældre. 

Kilde: Redaktionen