Køb din nytårstorsk nu – prisen stiger

Profilbillede
dato

Prisen er steget på torsk den seneste tid og den vil fortsat stige frem mod nytår, så den skal snart købes, hvis ikke du vil af med en formue, råder fiskemand.

I Sindal er fiskemand Flemming Pedersen, som ejer F.P.Fisk, ikke i tvivl om, hvad han råder sine kunder til lige nu – hvis du skal have torsk til nytåret, så køb den nu. Den kommer til at stige kraftigt i pris de sidste uger af året.

Det fortæller den kørende fiskemand til ligeher.nu. Han kommer til Sindal med sin fiskebil en gang om ugen, hvor han holder udenfor REMA 1000, så kunderne kan stoppe på vej ind eller ud af supermarkedet og købe fisk til ugen. 

Flemming Pedersen sælger friske fisk fra sin fiskevogn, der alle er købt samme morgen på auktionen i Hirtshals. Han ejer desuden Fisk og Ost i Aalborg, og det er her du kan bestille og hente din nytårstorsk. Fiskebilen holder nemlig juleferie til midten af januar. 

Så hvis du forestiller dig, at du skal have torsk på menuen nytårsaften, er det altså en god idé at bestille den nu, så du sikrer dig selv en god pris før den stikker af op mod afslutningen på året. 

Kilde: Redaktionen