Knallertaktion i Vendsyssel

Profilbillede
dato

Tirsdag den 31. oktober 2023 afholdte færdselsafdelingen i Nordjyllands Politi knallertaktion i Vendsyssel. På trods af regn og kulde havde en del knallertførere vovet sig ud, og politiet måtte gentagne gange hive bødeblokken frem.

I tidsrummet 14:00 – 22.00 var politiet på udkig efter knallertkørere i Vendsyssel. Her besøgte de byerne Sæby, Frederikshavn, Sindal, Hjørring, Hundelev, Vrå og Brønderslev og til trods for det dårlige vejr, blev 15 knallerter standset. 
Resultatet af aktionen blev som følger:

10 sigtelser med betinget frakendelse
1 sigtelse hastighed
1 mobiltelefon
2 registreringsbekendtgørelser
6 manglende forsikring/bevis

Derudover blev fem knallerter skønnet så ulovlige, at de blev beslaglagt med henblik på konfiskation af ulovlige dele, hvilket vil fører til yderligere sigtelser.  Antallet af det endelige antal sigtelser kendes først, når resultaterne af de endelige undersøgelser foreligger. 

Leder af færdselsafdelingen ved Nordjyllands Politi, Fg. politikommissær Torben Arendrup, er ikke begejstret over resultaterne: 
”På den ene side er det naturligvis positivt, at vi får hold i alle disse ulovlige knallerter – på den anden side er det jo beskæmmende, at vi ud af 15 standsede knallerter kan uddele så mange sigtelser. Vi vil derfor gerne komme med en opfordring til alle de forældre, hvis unge har en knallert: hjælp dem med at få bragt knallerten i lovlig stand.”

Politikommissæren slår fast, at det ikke er sidste gang færdselsafdelingen besøger Vendsyssel for at afholde knallertaktion.

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi