Hvorfor spise mælke- og glutenfrit?

Profilbillede
dato

Af forskellige årsager undlader mange at spise mælk og gluten.

Udvalget af mælke- og glutenfri produkter på hylderne i flere supermarkederne vokser og vokser. 

Men hvorfor skal vi spise mælke- og glutenfrit? Og skal vi det?

Med udgangspunkt i de to spørgsmål, vil foredraget sætte fokus på:

- Hvorfor mælk og gluten kan være et problem?

- Hvordan påvirker mælk og gluten sundheden?

- Symptomer på mælke- og glutenoverfølsomhed

- Skal vi alle spise mælke- og glutenfrit?

- Kommer man til at mangle næringsstoffer, når man undlader mælk og gluten?

- Kvaliteten af gluten- og mælkefri produkter

- Råd og vejledning til, hvordan man laver mad og bager uden mælk og gluten

Foredraget giver mulighed for at få (mere) viden og gluten- og mælkefri kost og ernæring samt få inspiration, tips og tricks til at lave mad og bage uden mælk og gluten.

Foredraget holdes af ernæringsterapeut Trine Vesteraa. Læse mere om Trine her www.trinevesteraa.dk 

Tidslerne serverer lidt godt til ganen i pausen.

Alle er velkomne.

Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

Dato: Tirsdag den 8. september 2020 
Tidspunkt: Kl. 19.00-21.30
Adresse: Sindal Bibliotek, Torvegade 15, 9870 Sindal

Kilde: Kræftforeningen Tidslerne