Flagdag og fest for Danmarks udsendte i Hjørring

Profilbillede

I anledning af flagdagen vil Hjørring Kommune vise respekt og anerkendelse for den ubeskrivelige indsats, alle Danmarks udsendte tidligere har ydet eller fortsat yder i alle verdens konfliktområder.

D. 5. september vil Hjørring Kommune gerne i anledning af flagdagen holde et arrangement for at vise Danmarks udsendte, hvor stor pris vi sætter på alt det, de har gjort for landet.

Festen er for tidligere udsendte, eller stadig er det, som har haft stor betydning for demokratiet og Danmark. Derfor inviteres Hjørring Kommune alle til at komme på rådhuspladsen i Hjørring og vise disse soldater respekt og anerkendelse.

Programmet for dagen lyder, at der klokken 13:00 lægges ud med at flaget hejses, hvor alle er inviteret, samt at borgmesteren, Arne Boelt og garnisonskommandanten, Claus Pertou Brixensen holder taler. Herefter er veteraner og pårørende inviteret inden for på rådhuset. Herefter er der afgang fra rådhuspladsen til kirken, hvor alle igen må deltage.

I kirken vil der være gudstjeneste med provst, Thomas Reinholdt Rasmussen. Derefter vil festen for alvor blive startet i gang med en to timers koncert med en masse fede artister.

Hvis du er tidligere soldat, eller bare gerne vil ud og vise din støtte for soldaterne, så kan du altså med andre ord tage med d. 5. september og fejre denne specielle dag.

Kilde: Hjørring Kommune