Er du god til at lave mad? Læs med her.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en medarbejder med køkkenansvar for 2 afdelinger på Bostedet Solsiden
Har du stor passion for at lave mad samt flair for smag, hygiejne og samarbejde? Trives du med at have overblik og levere høj kvalitet inden for det budget der er afsat? Er du ansvarsbevidst, nærværende og elsker du at gøre en forskel for både borgere og kollegaer? Så er det måske netop dig, vi søger.
Vi søger en madglad medarbejder som skal have køkkenansvar for 2 afdelinger på Bostedet Solsiden. Vi ønsker os en medarbejder som har pædagogiske og relationelle kompetencer og samtidig er dygtig til at lave velsmagende mad til glæde for alle på bostedet.

Om jobbet
Dine primære arbejdsopgaver vil være køkkenrelaterede. Du får ansvar for at skabe overblik over vores madlager, lave madplaner og bestille varer. Du skal tilberede både varme og kolde måltider til alle ugens dage inden for en given budgetramme og med fokus på at undgå madspild.  Herudover skal du stå for fødevarekontrollens registreringsskemaer og holde køkkenet rent.
I afdeling Æblehaven og Birkehaven er der i alt 20 borgere som er tilmeldt botilbuddets kostordning. De har hver især personlige præferencer for hvilken form for mad de kan lide, og vi forventer derfor at du er nysgerrig på at inddrage den enkeltes ønsker i din planlægning.
Køkkenet er en del af borgernes fælles arealer. Det skal derfor være naturligt for dig, at imødekomme de borgere som henvender sig i løbet af dagen. Din fornemmeste opgave vil være at turde møde det enkelte menneske, som det er, og rumme det du møder. Du skal være god til at lytte og være i dialog samtidig med, at du kan udvise tålmodighed og bevare roen og holde hovedet koldt i konfliktsituationer. 
Vi arbejder ud fra en recovery- og rehabiliterende tilgang, hvor vores fokus er at bringe borgeren i centrum for eget liv. Vi ønsker at møde borgerne professionelt med nærvær, inddragelse og ordentlighed.

Om dig

  • Er uddannet ernæringsassistent, køkkenassistent eller pædagogisk assistent
  • Har gerne erfaring med at planlægge og tilberede mad til mange mennesker
  • Er god til at arbejde med mennesker omkring dig
  • Er fleksibel i det daglige og kan tage hurtige beslutninger hvis det bliver nødvendigt
  • Har gode kommunikationskompetencer og er glad for at samarbejde med forskellige faggrupper
  • Sætter en ære i, at køkkenet fremstår rent og indbydende så det lever op til de gældende krav

Vi tilbyder
En fast stilling med spændende og alsidige arbejdsopgaver med stor grad af ansvar og medindflydelse. Vi er en arbejdsplads i bevægelse med rig mulighed for kompetenceudvikling for alle medarbejdere. Vi er et højt specialiseret tilbud med faglig opkvalificering, sparring og refleksion i centrum. Du vil få en grundig introduktion og oplæring så du kan blive klædt godt på til at varetage dit nye arbejde.

Om os
Solsiden er et socialpsykiatrisk tilbud indenfor Specialsektoren i Region Nordjylland.
Vi arbejder ud fra servicelovens §105, 107 og 108, det vil sige ophold af kortere eller længere varighed. Vi tilbyder vores borgere en individuel plan, der er fastlagt i samarbejde med borgernes hjemkommune.
I hverdagene er vores tilgang præget af nærvær, omsorg og respekt for den enkelte borgers behov.
Solsidens formål er at skabe de bedste muligheder for, at borgerne kan leve et godt liv.
Du kan læse mere om Solsiden på www.solsiden.dk


Vil du vide mere
Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Line Fugl Jakobsen i tidsrummet 8-15 på tlf. 40 56 88 62 eller e-mail l.fugl@rn.dk

Det praktiske
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Stillingen er på 37 timer
Arbejdstiden vil primært ligge i dagtimerne, men kan efter ønske også være aften og/eller weekend.

I henhold til Region Nordjyllands ansættelsesprocedure, indhentes straffeattest. Og vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte.
Alle stillinger opslås som fuldtidsstillinger. Dog kan det formentlig imødekommes, hvis man ønsker et mindre ugentlig timeantal end de 37 timer.
Du sender din ansøgning ved at trykke på ”Søg Job” knappen og udfylde den formular, som kommer frem. Du kan vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle bilag. Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.

Ansættelse: hurtigst muligt, dog senest 1/5-24

Ansøgningsfrist: 13/2-24.
 

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hjørring Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Odinsvej 25, 9870 Sindal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003913

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet