Du kan nu blive minikonfirmand hos Sindal-Astrup sogn

Profilbillede
Astrid Bruun

Sindal-Astrup sogn har nu arrangeret at alle 3. klasse i Astrup-Sønderskov Friskole kan blive minikonfirmander. På den måde kan man altså prøve det med at blive konfirmand af og naturligvis også bare have nogle sjove dage i kirken.

Har du hørt om at man kan blive minikonfirmand før? Det kan man nu hos Sindal-Astrup sogn i 2021. Sindal-Astrup Sogn har nemlig planlagt at alle 3. klasser fra Astrup-Sønderskov Friskole kan blive minikonfirmanden i Astrup Kirke.

Vil du og dit barn gerne tilmelde sig minikonfirmationen i Astrup Kirke, så kan du gøre det ved at følge dette link: Minikonfirmand 2021 og tilmelding. Ved at følge linket kan du også læse mere om, hvad en minikonfirmation helt præcist er.

Først og fremmest går mini-konfirmationen ud på at der skal hygges enormt meget med boller og saftevand. Derudover skal der naturligvis leges, lyttes til fortæller og historier, samt opleve kirken og komme på skattejagt.

Det er gratis for alle at deltage.

Det kommer til at foregå på torsdag fra 14:00 til 15:30 i Astrup Kirke og Sognehus. Den første gang bliver torsdag d. 16. september og det slutter d. 1. søndag i advent d. 28/11.

Kilde: Redaktionen