Døgnrapporten i Sindal: torsdag den 30. september

Profilbillede

Sindal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Narkopåvirket bilist

Onsdag eftermiddag kl. 1750 blev der standset en bil på Ugiltvej i0 Hørmested ved Sindal. Patruljen kontaktede føreren for at se et kørekort. Ved henvendelsen virkede føreren påvirket og en narkotest viste, at han var påvirket af cannabis (hash). Han blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve som bevis i sagen.

 

Eftersættelse af en knallert

En patrulje eftersatte onsdag aften en knallert på Algade i Brønderslev. Eftersættelsen fortsatte ad Østergade og Drachmansgade. Han undslap i første omgang, men da patruljen rettede henvendelse på den adresse hvortil knallerten var indregistreret blev føreren genkendt af patruljen. Han erkendte på stedet forseelsen og knallerten blev beslaglagt med henblik på nærmere undersøgelse. Der er mistanke om, at der er foretaget konstruktive ændringer på knallerten.

Brugstyveri af varebil

I perioden fra onsdag morgen kl. 0500 til onsdag aften, blev der stjålet en varebil på Brovej ved Kvissel station. Anmelderen var i besiddelse af begge nøgler til bilen. Anmelderen kunne via et trackingsystem se, at bilen hold ikke langt fra stationen. Bilen blev lokaliseret, og det kunne konstateres, at alle ruderne i bilen var knuste og tre af dækkene var punkteret. Der fandtes håndaftryk på den ene side, og der blev sikret DNA spor i bilen.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi