Dit barn kan stadig komme med til Spejder sommerlejr

Profilbillede
Rebecca Sejer Werge

Det Danske Spejderkorps holder sommerlejr for alle i Spejderskoven fra den 5. august til den 8. august. Hvis dine børn ikke er tilmeldt endnu, så er der stadig mulighed for at få dem tilmeldt, så de kan få denne fantastiske oplevelse.

Fra den 5. august 10:00 til den 8. august 12:00 afholder det Danske Spejderkorps denne spændende sommerlejr, som kommer til at være både sjov og lærerig. Derudover lægger den naturligvis også op til mange nye gode venskaber til alle dem, der deltager.

Der er ikke nogen tvivl om, at et barn får meget ud af at gå til spejder. Det er både sjovt, lærerigt og skaber en masse venskaber. Hvis dit barn allerede går til spejder, er denne sommerlejr naturligvis en oplagt mulighed, men lejren er også for nye, som gerne vil finde ud af om spejder kan være noget for dem.

Det foregår i Spejderskoven, Hjørringvej 288, 9870 Sindal fra den 5. august 10:00 til den 8. august 12:00. Tilmeldingen startede allerede for nogle måneder siden, men der er stadig mulighed for at tilmelde sig.

Tilmeldingen startede den 18. marts 2021 og lukker ned den 8. august 2021 10:00. Der er altså stadig tid til at få dit eller dine børn tilmeldt, hvis det er noget de gerne vil prøve. Det kan være starten på en ny spændende og lærerig hobby for dine børn.

Kilde: Redaktionen