ÆldreSagen i Sindal inviterer til komsammen

Profilbillede

Til arrangementet ”Kom og vær med” kan du sammen med en masse andre ældre nyde en hyggelig dag med morgensang, god mad og ny viden om alt det, din lokalafdeling af ÆldreSagen arrangerer i dit nærområde.

Det er flere af Hjørring Kommunes lokale afdelinger af ÆldreSagen, som står bag den hyggelige højskoledag ”Kom og vær med” for alle seniorer i Kommunen.

Det bliver en dag fyldt med glade folk og en masse snak om alle de aktiviteter, du som ældre i Sindal kan foretage dig i fællesskab med andre.

Arrangementet foregår den 1. november på Idrætcenter Vedsyssel i Vraa fra klokken 9.00 til cirka 16.00. Her vil der forhåbentlig møde en masse andre seniorer fra dit lokalområde i Sindal, der gerne vil nyde en dag i fællesskab med andre.

I vil få morgenmad, når I ankommer og synge morgensang. Senere vil I spise frokost og få eftermiddagskaffe, og mellem alle de indslag, der er omhandlende Kommunens aktiviteter, er der rig mulighed for at snakke og muntre sig med alle de andre deltagere.

Det koster 100 kroner at være med, og du kan tilmelde dig fra den 21. oktober til den 26. oktober klokken 12.00 på hjemmesiden www.aeldresagen/hjoerring.dk 

Kilde: Ældre Sagen